Rijlessen voor leerlingen met ADHD, ADD en ASS

Rijschool van Herpt is een door Spectrum Nederland erkende rijschool.

Op 9 juli 2016 is op televisie, in het programma LifestyleXperience + van RTL 4, aandacht besteed aan het onderwerp rijlessen met ASS en onze rol daarin.

Sam een van onze leerlingen geeft kort weer wat hij nodig heeft in de rijles en wat zijn ervaring met ons is.

4

(klik op button of link voor voor het bekijken van de film)

 

In het kort hebben wij uiteengezet wie we zijn. Dat vertrouwen in combinatie met de juiste communicatie het meest belangrijk is bij het lesgeven voor alle leerlingen.

Heb je de diagnose van ASS, ADHD of ADD dan is het juist van belang dat jij wordt begrepen en dat degene, die jou lesgeeft begrijpt, dat hij niet begrepen kan worden.

Daarom leer jij ons hoe wij met jou om moeten gaan en wij leren jou hoe je kan autorijden.
Bij Spectrum Brabant vind je onze rijschool.

rijles-en-autisme

http://www.rijles-en-autisme.nl/rijscholen.htm (klik op button of link voor meer informatie)

We hebben de basiscursus en de cursus voor gevorderden met alle jaarlijkse intervisies gevolgd. Daarnaast hebben we meegedaan aan de expertmeetings met onder andere het gebruikmaken van de ABC vraagmethode en de Brain Blocks.
Daarnaast hebben we de cursus NLP (neuro linguïstisch programmeren) gevolgd om nog beter te kunnen communiceren en bepaalde gedachten te verankeren.

PLUIM

We hebben in 2019 een pluim gekregen van de Stichting Op Eigen Tenen

‘Met een glimlach in én uit de auto’ is het motto van Rijschool van Herpt. En dat geldt voor leerlingen met en zonder autisme. Want, anders dan wat menigeen ons wil laten geloven: deze rijschool weet dat er geen aanwijzingen zijn dat mensen met autisme een minder goede rijvaardigheid zouden hebben dan mensen zonder.

Het bedrijf wordt gerund door Joop en Fennie van Herpt, beiden toegewijd rijinstructeur, erkend door Spectrum Nederland.

Meteen vanaf de intake krijgen de leerlingen die in aanmerking komen voor medische keuring een begeleiding aangepast aan hun individuele behoeften. Dankzij uitgebreide ervaring en grote professionaliteit blijven de kosten beperkt, en worden de rijlessen gekenmerkt door geduld en eerlijkheid, een vertrouwensband op maat, duidelijk taalgebruik en positieve feedback.

Wat Op Eigen Tenen betreft meer dan voldoende om Rijschool van Herpt op 29 november welverdiend te bepluimen!

Uitreiking 15e pluim voor emancipatie mensen met autisme

Ga naar Inschrijven en schrijf je in voor jou rijlessen bij Rijschool van Herpt

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/10 (5 votes cast)
Rijlessen voor leerlingen met ADHD, ADD en ASS, 5.0 out of 10 based on 5 ratings