Theorie

theorieles

Het slagen voor theorie-examen is een belangrijk onderdeel voor het behalen van je rijbewijs. Dit moet je hebben gehaald om praktijkexamen of tussentijdse toets te kunnen doen.

Planning

Een goede voorbereiding voor het het theorie-examen is een goede planning in combinatie met je overige verplichtingen. Begin er meteen aan anders kom je tijd tekort.
De mogelijkheden om je theorie-examen aan te vragen leggen we uit bij het intake gesprek.
Je ontvangt dan meteen een brochure waarin alles wordt uitgelegd.

Individueel theorie-examen

Mocht je om welke reden dan ook moeite hebben met lezen en daardoor in tijdnood kunt komen, dan kunnen wij voor jou een individueel theorie-examen aanvragen. Je wordt op je gemak gesteld en de vragen worden  voorgelezen.

Leermiddelen

Om je zo goed mogelijk te helpen bij het halen van je theorie, bieden wij diverse leermiddelen aan. Wij adviseren je hier graag over.

Het overzicht van leermiddelen vindt je in onze Webshop.

Wij bieden twee methoden aan:

Speedtheorie van VEKA best

Dit is een internet opleiding die 3 maanden toegang tot interactieve theorielessen geeft. In 14 korte onderdelen krijg je de examenstof visueel gepresenteerd en kun je oefenen met CBR theorie-examenvragen. Als je alle onderdelen hebt doorgenomen kunt je 5 uur interactieve examentrainingen oefenen, dit in combinatie met een leerboek.

iTheorie

Dit is een online theoriecursus die uitermate geschikt is voor mensen met leerproblemen of dyslectie. iTheorie is duidelijk opgezet. Verkeerstheorie leren was nog nooit zo leuk en leerzaam. De opleiding bestaat uit een compleet lesboek, 50 theorie examens, 100 geanimeerde lesfilms over gevaarherkenning en meer dan 60 instructiefilms van de rijprocedure. Je volgt een lesschema op basis van gemaakte vorderingen zonder enige tijdslimiet. Kijk voor meer informatie bij https://itheorie.nl/.

Praktijk en theorie
Voor elke praktijkles neem je een aantal bladzijden uit je theorie-oefeningen door, heb je dan vragen dan kunnen we die behandelen in de rijles of we brengen ze in praktijk. Hierdoor krijg je een beter gevoel bij het leren van de theorie.

Persoonlijke hulp

Als je er alles aan hebt gedaan om de theorie te leren, maar het blijft moeilijk, dan kunnen wij je helpen door bij ons thuis te komen. Wij begeleiden je dan bij moeilijke vraagstukken.

Je ziet, we doen er alles aan dat jij slaagt.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.7/10 (10 votes cast)
Theorie, 7.7 out of 10 based on 10 ratings
Menu